JELØYved, Binderberger vedutstyr, Grønnsaker og Poteter, Hyttevaktmester'n, og andre produkter og aktiviteter kan du lese om på vår nettside!

Autotec Autocool har vi benyttet til en rimelig og rask nedkjøling siden 2002, og det sikrer kunden et holdbart produkt! Vi kan bidra med råd etter mange års drift!

Vakuumkjøling er koking av produktet ned til ønsket temperatur, fordi kokepunktet på vann reduseres med reduserende trykk i stålkammeret. I vårt er det helt ned til 6,55 bar og da tar det 30-40 minutter å kjøle 4 paller.
Ettersom det er stor overflate på isbergbladene kontra brokkoli, går kjølingen tregere på brokkolien som har større masse kontra overflate, men det er som regel fordampet nok fuktighet fra produktet til at det er nede på 3 grader etter en time. Vanntilsetning fra en tank når trykket er redusert noe vil kunne bedre fuktigheten på overflatene, og reduserer syklystiden. Har du spørsmål om det kan passe med denne suverene kjøleteknikken hos deg, kan du kontakte Einar Kristen. Vi har erfaringer og kontakt med produsenten av Autec Vacuumcolers. Se mer på http://www.autecltd.com/vacuum.html  og les mer!Skallerød Gård
  -  Reneflotveien 54  -  1514 MOSS  -  Tlf: +47 909 62 565  -  Faks: +47 69 27 37 86


Nettløsning og design er levert av Kréatif AS