JELØYved, Binderberger vedutstyr, Grønnsaker og Poteter, Hyttevaktmester'n, og andre produkter og aktiviteter kan du lese om på vår nettside!

Fullt trøkk i vedsalget og utkjøringen!

Hjelp meg igjennom rushet!

Det er søndag morgen, og 97 som skal få ved neste uke får snart sms om 217  paller som er på vei. Oppdatering  søndag 25-9-11: VI KLARTE 110 KUNDER, OG SATSER På 12 LASS I UKE 39!

Ved Einar Kristen Aas
Oppdatert: (18.9.2011)


Kabler i 3 meters høyde i Gamleveien er nå ennå lavere...
Situasjonen 25-9-11 for uke 39;  Lite ledig tid.. Tar telefonen på øreklokkene, men liker bestillinger skriftlig herfra nettsiden, eller på sms.

Om BØTTETRIKSET; se beskrivelse nederst, og hjelp meg frem med leveringene!

Situasjonen for uke 38-2011:
 Igår kveld satte jeg opp 10 fulle billass. Forrige uke klarte jeg 8 pga. Dyskun i Seljord som tok helga med Binderbergersalg. 
De 10 lassene er ganske konsentrert geografisk, men både Halden og Nesodden er med. Det er også en hjelp om de som får beskjed om levering er klar over at det er like mange som ikke kom med, og må vente til neste uke, og ennå flere har ennå ikke fått bekreftet sin bestilling, noe jeg håper å få gjort i dag 18.9. Innkommende bestillinger siste uke er flere enn leverte ordrer. Derfor skriver jeg litt info også!

Ting som tar tid
ved levering er; 
-Gate som er igjenngrodd over 2,5 m høyde. 3 markeringslys er røket på 4 uker fordi de sitter 4 meter over bakken.
-Skjult gateskilt og husnummer.
-Låst garasje eller bod og nøkkelen er inne.
-Mangler plass, ennå det ofte bare er ting som kan henges på veggen, eller stables opp. Ofte kan vedrester flyttes vekk og legges oppe på pallene mine etterpå, og ved-onna er ferdig!
-Visakortet eller penger er inne og må hentes! 
-Om det er fare for regn, er det fint om  pressenning er lagt frem, dersom veden skal settes ute. Jeg har palleposer, men ikke nok til alle! Fra bilen bruker jeg en transport-pressenning om det høljer ned. 
-Det største heftet sist uke var en helt svart umerket privat fartshump,  av "poltimann i veien"-type som skaket pallen veldig, men 5 meter senere kom en til,  og med 12 km/t på harde dekk gikk det skeis med veden, nettet, plastposen over, og valglokalet stengte før jeg fikk tatt kvelden.. Fartshumper er rene apartheid-redskapet mot alle med fjærløse kjøretøy, der halv fart ikke er nok. Hva med radar som utløser paint-ball skudd istedet?

Bøttetrikset:  Noen er ikke hjemme, og da er bøttetrikset bra! Sett ei bøtte på pressenning der veden skal være, og send melding! Etterpå er veden på plass, dekket med din pressenning og fakturaen er under bøtta! Gjelder for betalende kunder!

Lagersituasjon;  Vi har ikke mer utteørket bjørk 1000 liter-28 cm igjen, men noe 40 cm. Bjørk satte vi på innetørk fra 1.8., og prisen levert fra medio oktober fra drivhusstørking vil avspeile at råstoffet har steget med 50% på et år, og gå opp fra kr 1100 til kr 1300.- pr. pall + frakt. Sekkene på 40 fulle liter koster fortsatt kr 60,00!
Det er ihvertfall ved igjen i hele vinter, selv om det har vært lite råstoff av bjørk å skaffe! Dessuten blir jo både furu og JELØYved som er løvtre-blandingen flest kjøper, mye billigere å fyre med enn strøm!
Noen har det verre enn mine kunder får oppleve håper jeg!
Se på: http://www.f-b.no/nyheter/ikke-ei-flis-igjen-1.6494605 

PR. 25-9-11:

DET TØRKER BRA I DRIVHUSET. BJØRK-1000 LITER,  LEVERES FRA MEDIO OKTOBER TIL KR 1300,00 + FRAKT!

FÅ BENYTTER RULL-HJEM-PALLENE MED VÅR 2-PALLERS HENGER MED SKAP/JEKKETRALLE. BENYTT ANLEDINGEN TIL GRATIS HENGERLÅN!


Print artikkel Skriv ut artikkelenSkallerød Gård
  -  Reneflotveien 54  -  1514 MOSS  -  Tlf: +47 909 62 565  -  Faks: +47 69 27 37 86


Nettløsning og design er levert av Kréatif AS