JELØYved, Binderberger vedutstyr, Grønnsaker og Poteter, Hyttevaktmester'n, og andre produkter og aktiviteter kan du lese om på vår nettside!

Automatpakking av ved

Vedpakkemaskin

Med pakking av veden krever den mye mindre plass under lagring, transport og hos kunden når den står på pall. Stablet ved på europall 80 x 100 cm med 1000 liter har minst samme vedmengde som 1500 liter løs storsekk. Pakkeautomaten utvikles videre til også å pakke/stable sekker, kartonger og bunter.

Ved Einar Kristen Aas
Oppdatert: (05.3.2012)


Nøyaktig laserskåret detalj!

Det er W&S Hollztech som med eierne Peter Winkl og Rudolf Siegel har utviklet palleteringsautomaten etter sammenstilling av sine kunnskaper om ved og teknikk fra sagbruk/vedproduksjon, og et langt liv med maskinkontruksjon. Med kun 2,7 kW strømforbruk og plassert på en kontainerramme/krokløftramme, har de utviklet en kompakt avansert automat som retter inn vedstykkene og legger de på paller fra vanlige 80x120cm til 100x120cm med stablet volum på 1-2,4m³. Den kan ta veden rett fra en vedmaskin, eller fra et matebord.

JELØYved ved Einar Kristen Aas har forhandleransvaret for Norge, og sammen med David Nilsen, Rep-tech AS, vil maskinene bli solgt og ha serviceoppfølging. Maskinen er stadig under videreutvikling med moduler for både sekk, kartong og buntepakking. 

Seriøst interesserte kunder vil jeg invitere med til Østerrike, der også vår vedmaskinleverandør Binderberger Maschinenbau holder til, og imens kan maskinen sees på Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=iYMdW09sLHo

I november 2011 var vi på besøk hos W&S Holztech og så på pakkemaskinen under produksjon. (Uwe Eggers -foto): fra venstre: Peter Winkl, David Nilsen (Rep-tech AS), Christopher Rolsdorph (Kongshov AS), Geir Myhre (Slagen Ved ANS), Heidi Aas, Einar Kristen Aas  og Rudolf Siegel.

 Print artikkel Skriv ut artikkelenSkallerød Gård
  -  Reneflotveien 54  -  1514 MOSS  -  Tlf: +47 909 62 565  -  Faks: +47 69 27 37 86


Nettløsning og design er levert av Kréatif AS