JELØYved, Binderberger vedutstyr, Grønnsaker og Poteter, Hyttevaktmester'n, og andre produkter og aktiviteter kan du lese om på vår nettside!

Vedsalget 2012-2013 i gang

Vedutkjøring starter 1. august.

Vi er i gang med påfyll i vedskjul fra Oslo til Halden, og tidlige bestillinger er en fordel for å gjøre leveringen til de forskjellige grendene samkjørte. Planen er 1 dag nordover, en sydover og resten i Mosseområdet pr. uke. Lassene settes sammen på lørdag/søndag for neste uke og SMS-varsel sendes.

Ved Einar Kristen Aas
Oppdatert: (29.7.2012)


Nyhet; Hel Ved som nattkubbe

VEDTILBUD 2012-2013

En våt 2011-sommer med lite varme ga ikke bare bra ved, ettersom produksjonen etter mai-2011 måtte innetørkes. Vi håper all veden vi leverte sist sesong allikevel tilfredstillet dine ønsker, og vi minner om at vi har vår førnøyd-kunde-garanti:

100% fornøyd, ellers ny ved!

Feil kan skje både i tørking og kvalitetssikring, men ingen som sier ifra skal fyre med noe de ikke ønsker!! Regner med at all ved til denne sesongen er produsert før 1. april 2012, og står tørr og klar under solfangertelt.

Alltid billigere enn strøm!

Er du opptatt av energipris på vedfyring kontra alternativene så oppgir vi nå ca. kWh i den pakningen vi leverer når veden er under 20% fukt, og brent i en rentbrennende ovn. Oftest er veden vår nede på 16-17% fukt. Pris delt på kWh gir en sammenligning med for eksempel strøm. Prisen du betaler for strøm er variabel, mens det er fast nettleie, målerleie og statsavgifter, så uansett om selve strømmen er gratis, har vi billigere ved! 

3 typer ved

JELØYved (28 cm) med blandet løvved er slageren, men flere fyrer også med furu (28 cm), mens bjørk er den mest energirike pr. liter, men ikke den billigste pr. kilowattime etter at prisen på råstoffet har steget mye de to kalde vintrene fra 2009. Bjørk lager vi i 20, 25, 28 og 40 cm lengder. 28 cm er standardlengden. 

Alle typene pakker vi tett og nøyaktig stablet i 1000 liters nett på pall, eller som 40 liters fulle sekker med 30 sekk pr. pall.

Spesielle kunder og spesielle ønsker!

Vi har dere alle som våre spesielle kunder, men noen har mer spesielle ønsker enn andre, og vi vil tilfredsstille alle! Derfor har vi spesiell ved og spesielle leveransemuligheter:

  • Bakerovnsved 1,5 kubikk 60 cm lang bakhon til rask oppvarming av bakerovnen med lite aske. Kr 1000.-
  • Opptenningsved (OTV), for rask opptenning etter ny metode på toppen av kubbene. 40 liters sekker kr 50.-
  • Endeved er stokkender som kløyves, og er 5-25cm lange biter løst i 1000 liter nett, som tilsvarer ca 700 liter stablet ved for kr 450.-. Billigere enn strøm, selv om den er gratis, for nettleien koster! Tror du det ikke, har vi oppkappede paller for 200,-/1000 liter!
  • Hoggetabber er det noen som trenger, og du kan få de for kr 250.- med vedleveransen!
  • Hel Ved eller Nattkubber er årets nyhet. Speialplukket virke som er litt barket. Beregnet på å stå på glohaugen med 26 cm høye og 16-22cm diameter. 1 pall på 1000 liter kr 1000.- Kan også erstatte en time på treningsstudio, og gi en pen selvkløyvd vedstabbel!

Ecofan

Unn deg mer glede av vedovnen! Ecofan produserer sin egen strøm med varmen og strømmen driver viften som fordeler ovnsvarmen rundt i rommet raskt etter oppfyring. Det er flere størrelser og typer, og jeg har de med meg i bilen. Prisen er fra kr 1490,-.

http://www.ecofan.no/ViewImage.aspx?ItemID=135&width=160&pad=true

http://www.ecofan.no/images/x-ecofan-logo.png

Hente selv?

Vi laster gjerne før 18.00, men alt går med en avtale først! Vi låner også ut en to-pallers skaphenger med rampe og jekketralle som sikrer deg en enkel hjemtransport!

 

Ferdig levert!
    

Dette er løsningen for deg som vil ha det enkelt gjort, og det er utrolig hvor enkelt det kan gjøres! Standard-leveransen er 1000 liters pall med minilasteren rett i garasjen eller i vedskjulet, men vi har også levert ved i Svalbardkontainer, med kranbil opp til døra fra Fjordveien og i Moss sentrum opp til 6. etasjes veranda, og inn i trange bakgårder i Oslo.

Bestille nå?

Du kan fylle inn JELØYvedbestilling12-13.doc og sende den fila som vedlegg til e.k.aas@c2i.net !

 

 

 

 



Print artikkel Skriv ut artikkelen



Skallerød Gård
  -  Reneflotveien 54  -  1514 MOSS  -  Tlf: +47 909 62 565  -  Faks: +47 69 27 37 86


Nettløsning og design er levert av Kréatif AS