JELØYved, Binderberger vedutstyr, Grønnsaker og Poteter, Hyttevaktmester'n, og andre produkter og aktiviteter kan du lese om på vår nettside!

And the winners are!

Vedlotteriet er trukket!

11 x JELØYved 1000 liter er trukket ut av ordrene som er kommet inn, og alle har meldt tilbake om de vil ha verdien som rabatt, øke vedfyringen, gi bort vedpallen eller ta den ut neste sesong! Det er dobling av gevinster fra i 2015!

Oppdatert: (12.8.2016)


Nøye stablet JELØYved! Blandet løvved ca 60 øre/kWh.
Det er en kald vinter i vente, og alle som har vært tidlig ute med bestillingen er belønnet med å komme med på de første lassene i høst, eller når de måtte ønske levering, og vi klarer å holde frakten nede på 2012-nivå! Spleisefrakten og stablede paller, er grunnlaget for en enkel vedlevering med lastebil og minilaster for meg, og et "plukkefritt " vedmottak for deg! Det er bedre å bruke tiden på å forbedre vedmottaket med bredere dør, ryddig vedplass i garasjen, eller enkelt vedskjul langs veggen! Da er det bare å nyte vedkosen! Velkommen etter om du vil bli med på laget med god vedvarme fra ovnen!
Vinnerlisten 2016; Bjørn S. Johannesen, Trude Johansen, Torbjørn Lyby, Jan Inge Jensen, Thomas Haugan, Vibekke Prahl-Larsen, Knut Sømme Hoff, Per Anstensen og Jens Sandaker. 

Print artikkel Skriv ut artikkelenSkallerød Gård
  -  Reneflotveien 54  -  1514 MOSS  -  Tlf: +47 909 62 565  -  Faks: +47 69 27 37 86


Nettløsning og design er levert av Kréatif AS